Het wondermiddel schoonmaakazijn

Het wondermiddel schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor heel veel verschillende schoonmaakmiddelen. Azijn lost kalk en vetten op, hierdoor is schoonmaakazijn het ideale schoonmaakmiddel voor onder andere de badkamer en de keuken.

De voordelen van schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn kan vrijwel elke schoonmaakklus aan. Je hebt dus geen tig verschillende schoonmaakmiddelen meer nodig. Daarnaast is schoonmaakazijn milieuvriendelijk en niet schadelijk voor de gezondheid. Tenzij je het inneemt, want schoonmaakazijn is niet geschikt voor consumptie. Daarnaast is schoonmaakazijn ontzettend goedkoop en het laat ook nog eens geen strepen na op spiegels en glas.

 Het wondermiddel schoonmaakazijn

Schoonmaakazijn is een milieuvriendelijk alternatief voor andere schoonmaakmiddelen

Waar kun je schoonmaakazijn allemaal voor gebruiken?

Schoonmaakazijn is vooral geschikt om oppervlaktes te ontvetten of te ontkalken. Denk aan het schoonmaken van je fornuis en het reinigen van je douchecabine. Er zijn echter ook een heleboel minder voor de hand liggende toepassingsmogelijkheden.

  • De magnetron kun je weer helemaal laten blinken door een bakje azijn zo’n 3 minuten op de hoogste stand te verwarmen. Laat het bakje vervolgen zo’n 15 minuten staan. Alle vieze geurtjes zullen zo uit je magnetron verdwijnen en om de magnetron te laten blinken hoef je hem enkel nog even uit te nemen met een doekje of een spons.
  • Wanneer je vieze aanslag hebt in je toilet, kun je ’s avonds voor het slapen gaan een kopje azijn in het toilet gieten. De volgende ochtend heb je het toilet in een handomdraai helemaal schoon.
  • Een waterkoker kun je ook eenvoudig schoonmaken met azijn. Vul de waterkoker met water en een scheutje schoonmaakazijn. Zet de waterkoker vervolgens aan en alle kalk zal loskomen. Nadien natuurlijk wel even goed uitspoelen.
  • Ook wanneer je gaat klussen komt schoonmaakazijn goed van pas. Schoonmaakazijn maakt het verwijderen van behang kinderlijk eenvoudig. Vul een sprayfles met water en een scheutje schoonmaakazijn en spray het behang hiermee in. Je trekt de banen er dan zo vanaf.
  • In de tuin doet azijn het ook erg goed. Spuit wat onverdunde schoonmaakazijn op onkruid en het is binnen no time weg en ook groene aanslag is met behulp van schoonmaakazijn eenvoudig te verwijderen.
  • Tot slot is azijn ook een wondermiddel met wasgoed. Zo kun je er gele vlekken in kleding gemakkelijk mee verwijderen. Bovendien is schoonmaakazijn een ideale vervanger voor wasverzachter. Het verwijderd vieze luchtjes en je was is nog nooit zo zacht geweest.

Dus gooi al die dure schoonmaakmiddelen weg en koop een fles schoonmaakazijn. Je hebt niets anders meer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *